Her Zevke Uygun Masa Modelleri

Evlerimizin vazgeçilmezi olan, bazen çalışarak bazen de keyifli sohbetlerimiz için uzun zaman geçirdiğimiz her zevke uygun ve birçok usulde alternatifi olan masa modelleri Manolya mobilyada. Dünyanın her yerine masa ihracat edilebilecek standartlara, kaliteye sahip olan masa modellerimiz aracısız olarak firmamız tarafından en güvenli şekilde sağlanmaktadır.

Hayatımızın çoğu zamanı evlerimizde geçiyor ve evlerimizi en güzel şekilde dizayn etmek istiyoruz. Ruhunuza uygun birçok masa modelini farklı renklerde özgün bir şekilde üretmekteyiz. Birçok kültüre hitap eden ve dünya kültürlerini takip eden firmamız Fransız ve İngiliz gibi tarzlarda da masa modelleri üretmektedir. Alan kullanımına dayalı olarak Kırlangıç masa modeli, Viyana masa modeli, London masa modeli gibi birçok tarzda farklı alternatifler kullanabilirsiniz. Ayrıca renk seçeneklerimizle evinize uyum ve yenilikler sunuyoruz.

 Son zamanlarda evde çok fazla vakit geçirmek durumunda kaldık ve kendinize göre özgürce seçtiğiniz masalarla evinizde kafe ortamları oluşturabilir ve sabahları uzun keyifli kahvaltılarınızı yapabilirsiniz. Birçok alternatifin bulunduğu kullanımı konforlu olan masa modellerimizi kataloglarımızdan hemen seçip sipariş oluşturabilirsiniz.

Toptan Masa Satışı

En kaliteli ve özgün masa modelleri seçeneklerimizi toptan şekilde yurt içi ve yurt dışı tüm Dünyaya sunuyoruz. Sadece evde değil ofislerinizde de kullanabileceğiniz en modern, en kaliteli masaları toptan masa satışı imkanıyla en uygun fiyatlarla piyasada öne çıkıyoruz. Kültürel farklara, zevklere uygun en kaliteli malzemelerden oluşan ve her biri özenle denetim ekipleri tarafından kontrol edilen toptan masa alım kolaylığı ile ev de ve ofislerde uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Toptan masa alımlarında bizler daha kapsamlı alıcılar bulurken siz de hem kaliteli hem de Dünya standartlarına uygun güvenli ödeme seçeneği ile kolaylıkla alım yapabilirsiniz. Ekibimiz ayrıca toptan masa satışları için de donanımlıdır. Yurt dışında da ilgi gören toptan masa satışları için bizimle web sitemiz üzerinden sorularınızı için iletişime geçebilirsiniz. Sürekli yenilenen seçeneklerimiz ve edindiğimiz kalite, sürekli müşteri memnuniyeti vizyonumuzla sizin taleplerinize hep hazırız.

Toptan Masa Satışı ve İhracat

Kalite garantisi olan modern masalarımızın yurt içinde ve yurtdışında teslimatını en iyi şekilde sağlamaktayız. Masa siparişinden, yapımına ve teslimatına kadar olan süreçte hep iletişime açığız. Online olarak daima ulaşılabiliriz ayrıca sitemiz üzerinden de her türlü bilgiyi sunmaya çalıştık. Yurtiçi satışlarımızın yanında yaptığımız kaliteli işler sonucunda sektörde yükselerek masa ihracatına da başladık. Masa ihracatı için gerekli olan tüm uluslararası nitelikleri edinerek, prensipli şekilde ihracat gerçekleştiriyoruz. Bugün birçok firma arasından güvenilirliğimiz ve kalitemizle öne çıkıyoruz.

İhracat konusunda endişeli olmakta haklısınız ama bu bizim işimiz ve kurulan ihracat ekibimiz kendisi doğrudan taşıma yapıyor. Ayrıca masa ihraç ederken, ihracat yapılan ülkelerin ulaştırma koşullarını en özenli şekilde inceleyerek tamamen güvenli şekilde teslimat gerçekleştirmekteyiz. Dağıtım ekiplerimizi uluslararası seviyede size yeterli bilgi verebilecek düzeyde ve yardım edebilme kabiliyetleri en yüksek şekilde seçmekteyiz.  Masa ihracatları tüm uluslararası niteliklere uygun şekilde gerçekleşmektedir ayrıca masa ihracat ederken ve toptan masa satışı yaparken tüm kontroller yeterli şekilde sağlanmaktadır. Bulunduğumuz pazarlara hakimiyetimiz sayesinde en uygun alternatiflerle en uygun fiyatları sunmaktayız. Herhangi bir sorunda ve aklınızda oluşabilecek sorular için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz, ekibimiz her zaman yardımcı olacaktır. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için aktif iletişimde kalarak yardımcı olmaya her zaman hazırız. Sizin için modern, çok çeşitli ve uzun ömürlü masalar yapmak ve sorunsuzca teslim etmek için çalışıyoruz.

 

24 Şubat, 2021

Son Yazılarımız

post

Her Zevke Uygun Masa Modelleri

24.02.2021
post

Ergonomik Sandalyeler

24.02.2021
post

Toptan Köşe Takımı ve Çay Seti

24.02.2021
post

Güvenli İhracat

23.02.2021
post

Toplu Mobilya Satın Almak

13.02.2021
post

Ticari Mobilya Firmaları

13.02.2021
post

Toptan Bahçe Mobilyaları Satışı

2.02.2021
post

İş Mobilyaları

2.02.2021
Bizimle İletişime Geçin

İletişime geçmekten kaçınmayın. 1-2 iş günü içinde size geri döneceğiz. Veya şimdi bizi arayın.

  • Adres : Mithatpaşa Mahallesi 536. Sokak No: 40 Menderes / İZMİR
  • Telefon : +90 (232) 782 2603
  • Email : info@manolyasehpa.com