Güvenli İhracat

Firmamız yurtdışına doğrudan ihracat yapmaktadır. Firmamız bu konuda herhangi bir aracı firma kullanmamaktadır ve hızlı, güvenilir bir ihracat departmanına sahiptir.

Masa, sandalye, köşe takımı ve her çeşit mobilya ihracatı yaptığımız dağıtım kanallarımızı, ihracat yaptığımız ülkeleri araştırarak özenle seçmekteyiz. Aynı zamanda, dağıtım kanalını seçerken, kanallarımızın nitelikli ve donanımlı olduğundan emin olmaktayız. Sizlere ürünlerimizi ulaştıran kanallarımızın, ürünlerimizin hakkında bilgi sahibi olması ve sizlere en iyi şekilde yardımcı olabilmesi bizler için çok önemli.

Firmamız için en önemli şey güvenliğiniz ve memnuniyetinizdir, bu yüzden masalarımızı, sandalyelerimizi, köşe takımlarımızı ve diğer mobilyalarımızı size teslim ederken bunu en güvenli ve en hızlı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, siparişiniz sonrasında sizlerin memnun olmasıdır, bu nedenle bu konuya çok önem vermekteyiz.

Alanında önde gelen bir şirket olarak, sadece profesyonellerle ve kalifiye elemanlarla çalışmaktayız. Çalışanlarımızın hepsi, gerekli eğitimleri almış ve bu konuda bilgi sahibi olan kişilerden oluşmaktadır. İhracat karmaşık bir iş gibi görünebilir, ancak tüm çalışanlarımız uluslararası ticaret kurallarına ve ticaret etiğine hâkimdir.

Sizlere masa, sandalye, köşe takımı ve diğer mobilyalarımızın ihracatını yaparken bütün verileri analiz edip, piyasayı araştırmaktayız. Piyasaya hâkim olduğumuz için de sizlere en uygun fiyatlara masa, sandalye, köşe takımı ve diğer birçok ürünümüzü sunabilmekteyiz.

Ürünlerimiz sizlere ulaştırılmadan önce birçok kontrolden geçmektedir. Ürünlerimizi hasar almayacağından emin olarak paketleyip, sizlere ulaştırmaktayız. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimiz dış ticaret odaklı bir şirket olduğu için sizler için kurumsal bir internet sitesi hazırladık. Merak ettiğiniz ya da kafanıza takılan herhangi bir durumda sitemizden her türlü bilgiye ulaşabilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

23 Şubat, 2021

Son Yazılarımız

post

Her Zevke Uygun Masa Modelleri

24.02.2021
post

Ergonomik Sandalyeler

24.02.2021
post

Toptan Köşe Takımı ve Çay Seti

24.02.2021
post

Güvenli İhracat

23.02.2021
post

Toplu Mobilya Satın Almak

13.02.2021
post

Ticari Mobilya Firmaları

13.02.2021
post

Toptan Bahçe Mobilyaları Satışı

2.02.2021
post

İş Mobilyaları

2.02.2021
Bizimle İletişime Geçin

İletişime geçmekten kaçınmayın. 1-2 iş günü içinde size geri döneceğiz. Veya şimdi bizi arayın.

  • Adres : Mithatpaşa Mahallesi 536. Sokak No: 40 Menderes / İZMİR
  • Telefon : +90 (232) 782 2603
  • Email : info@manolyasehpa.com